Pascal Braeckman neemt geen blad voor de mond en haalt fel uit
COS
Pascal Braeckman neemt geen blad voor de mond en haalt fel uit
Foto: VTM

Pascal Braeckman kennen we als de immer sympathieke klankman van 'Reizen Waes'. Hij werkt ook aan talloze andere programma's, waaronder 'Château Planckaert' en 'Gestrand op Honeymoon Island'.

Pascal Braeckman was onlangs ook te zien in 'BV Darts', deze keer niet achter de camera als klankman, maar als deelnemers. Het programma werd gepresenteerd door Sean Dhondt. Die kreeg in juni pijnlijk nieuws te horen; na acht jaar werd hij ontslagen bij Qmusic. Donderdag presenteerde Sean voor de laatste keer op Qmusic.

Er werd afscheid genomen van Sean met cadeautjes, boodschappen van collega's en luisteraars en een groot feestje in het Q Beach House in Oostende. "Er zijn niet genoeg mooie woorden om afscheid te nemen van onze Sean. Veel succes in alles wat nog op je pad komt!", schreef Qmusic bij een filmpje op Instagram.

Pascal Braeckman reageert meteen. "Beetje vreemde verwoording gericht aan iemand die jullie aan de deur zetten, Qmusic", klinkt het. Daar sluiten heel wat andere mensen zich bij aan. "Je neemt me de woorden uit de mond", klinkt het.

"Is een beslissing van bazen en niet van zijn collega's, dus is mooi dat ze hem zo eren als collega", merkt iemand op. "Dat is waar, had het over de begeleidende tekst", antwoordt Pascal. "Collega's onder elkaar hebben een hart voor elkaar, hè", wil Q-dj Vincent Fierens nog kwijt.

"Q, je ontslaat hem. En slijmt dan bij zijn afscheid? Je hebt een heel groot tallent aan de deur gezet", reageert nog een misnoegde luisteraar. "Jullie hadden Sean nooit mogen laten gaan!", klinkt het nog. "Ik werd 's middags altijd zo goedgezind als hij op de radio kwam! Wat een grote fout om hem weg te sturen!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.