Niels Destadsbader heeft teleurstellend nieuws voor Lotte Vanwezemael
COS
Niels Destadsbader heeft teleurstellend nieuws voor Lotte Vanwezemael
Foto: Instagram@lottevanwezemael

Lotte Vanwezemael kennen we als tv-gezicht, maar vooral als Seksuolotte van MNM. Ze heeft ook de succesvolle podcast 'Lotte Gaat Diep' voor de radiozender.

Lotte Vanwezemael heeft heel fijn nieuws van MNM gekregen. Deze zomer komt er een vierde seizoen van 'Lotte Gaat Diep'. Alle opnames staan intussen ingepland. Vanaf 26 juni is de podcast weer te beluisteren via VRT MAX.

In haar podcast praat Lotte met bekende Vlamingen over liefde, relaties en seks. We horen in het vierde seizoen onder anderen Herman Brusselmans, Sam De Bruyn, Jaël Ost, Lieven Scheire en Eva De Roo.

Maar welke gasten staan er nog op haar wishlist? "James Cooke staat er al lang op en die zegt altijd: 'Ja, ik kom het doen, schatteke', maar die heeft het altijd te druk. Die heeft nooit tijd", vertelt Lotte in 'Sandermans Zaken' van Sander Gillis.

"Niels Destadsbader zit ik elk jaar te vragen, maar die zegt altijd: 'Lotteke, ik zal wel met jou praten over seks, een-op-een, maar dat hoeft de wereld niet te weten.' Zo zijn er verschillende mensen die denken: ik wil dat niet out in the open."

Meer nieuws

Meer nieuws

.