Na pijnlijk ontslag bij Qmusic: Sean Dhondt gaat nieuwe buitengewone uitdaging aan
COS
Na pijnlijk ontslag bij Qmusic: Sean Dhondt gaat nieuwe buitengewone uitdaging aan
Foto: Photonews

Sean Dhondt kreeg in juni te horen dat zijn contract bij Qmusic niet verlengd werd. De zomer in het Q Beach House zou zijn laatste wapenfeit worden bij de zender.

Na acht jaar kreeg Sean Dhondt van de Qmusic-bazen te horen dat er in het nieuwe uitzendschema geen plek meer voor hem zou zijn. Zijn doordeweeks namiddagblok wordt vanaf deze week overgenomen door Jolien Roets.

Vorige week nam Sean afscheid van zijn luisteraars en collega's bij Qmusic. Hij maakte meteen duidelijk dat zijn vertrek niet het einde van zijn radio-avontuur betekent. Daarvoor doet hij het te graag. Waar Sean straks aan de slag kan, is nog niet duidelijk.

Wel duidelijk is dat Sean niet bij de pakken blijft neerzitten en zich meteen op een nieuwe buitengewone uitdaging stort. "Nieuwe uitdaging voor dit najaar", schrijft Sean bij een filmpje op Instagram Stories.

"Samen met Maithé de woestijnen van Egypte doorkuisen, al lopend, en ondertussen slapen in tentjes, even compleet 'off the grid'", legt Sean uit. Sean en zijn vriendin Maithé nemen deel aan de Half Marathon des Sables.

Sean en Maithé volgen het voorbeeld van Natalia en haar partner Frederik. Zij namen vorig jaar deel aan de Halve Marathon des Sables in Jordanië. Frederik ging tijdens de vierdaagse loopwedstrijd op één knie voor de zangeres. Misschien een ideetje voor Sean?

Sean en Maithé naar Egypte
Instagram @seandhondt

Meer nieuws

Meer nieuws

.