Lotte Vanwezemael verrassend eerlijk over haar vriend Max: "Erger ik me aan"
LHX
Lotte Vanwezemael verrassend eerlijk over haar vriend Max: "Erger ik me aan"
Foto: Instagram@lottevanwezemael

Al iets meer dan één jaar is Lotte Vanwezemael samen met haar vriend Max Henrard. Het zit nog steeds helemaal goed tussen hen.

Samenwonen doen Lotte Vanwezemael en Max nog niet. Zij heeft nog steeds haar eigen huis en hij zijn eigen appartement. Wel zijn ze aan het uitkijken om samen iets te kopen.

Omdat Max op een praktischer locatie woont, is Lotte heel veel bij hem, maar eigenlijk is ze het wel een beetje beu om telkens haar valies te pakken. "Ik hoop dat we snel ons plekje samen vinden", zegt ze dan ook in de podcast '22 minuten stomme vragen'.

Ze vertelt ook wat ze juist zo bijzonder vindt aan Max. "Hij prikkelt veel in mij en is heel speels. Hij bezorgt me energie op de een of andere manier. Het is altijd leuk, het is nooit saai en hij wil altijd dingen ondernemen. En hij kan ook héél lief zijn."

Toch is ze ook eerlijk over zijn minder goede kantjes. Max is namelijk erg chaotisch. "Hij komt niet zo vaak op tijd. Hij kan wat treuzelen, daar erger ik me aan."

"Max is ook niet echt een prater en ik wel. Dus het is nog een beetje zoeken hoe we daarmee omgaan. Maar waar ik me het meest aan stoor, is dat hij zo nonchalant is en af en toe geen rekening houdt met afspraken of verantwoordelijkheden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.