Kim Van Oncen op de vingers getikt door Peter Van de Veire: "Maakte hij meteen duidelijk"
COS
Kim Van Oncen op de vingers getikt door Peter Van de Veire: "Maakte hij meteen duidelijk"
Foto: VRT

Voor Peter Van de Veire en Kim Van Oncen zit hun eerste radioseizoen als duo erop. 'Goeiemorgen Morgen!' keert na de zomervakantie terug op Radio2.

Peter Van de Veire verraste toen hij vorig jaar zijn exit bij MNM aankondigde. In januari startte hij met zijn nieuw ochtendprogramma op het vernieuwde Radio2. Hij kreeg sidekick Kim Van Oncen meteen cadeau. Een halfjaar later hebben Peter en Kim elkaar en hun luisteraars beter leren kennen.

Of er al ergernissen naar boven gekomen zijn bij het radioduo? Peter vindt het fijn als de radiostudio er netjes bij ligt. Hij kan het niet verdragen als mensen afval en kruimels achterlaten. "Hij maakte meteen duidelijk dat we niet in de studio zouden eten", vertelt Kim in Story.

Kim had helemaal niet verwacht dat Peter zo netjes was. "Uiteindelijk blijkt ze tien keer erger dan ik", wil Peter dan weer kwijt over zijn collega. "Maar Kim is heel makkelijk in de omgang. Ze wordt nooit zomaar kwaam. Ik wind me iets sneller op", zegt hij. Als iemand steeds dezelfde fout maakt bijvoorbeeld. "De luisteraar verdient kwaliteit."

Peter en Kim konden de afgelopen maanden op veel luisteraars rekenen met hun nieuwe ochtendshow. Toch haakten ook veel mensen (nog voor ze op antenne gingen) af. De kritiek laten ze niet aan hun hart komen. Na een welverdiende pauze keren ze in september dan ook met evenveel goesting terug.

Meer nieuws

Meer nieuws

.