Kim Van Oncen kan niet geloven wat ze ziet bij Peter Van de Veire: "Had ik echt niet verwacht"
LHX
Kim Van Oncen kan niet geloven wat ze ziet bij Peter Van de Veire: "Had ik echt niet verwacht"
Foto: VRT

Het eerste seizoen van 'Goeiemorgen morgen!', het nieuwe ochtendprogramma van Radio2, zit erop. Presentatoren Peter Van de Veire en Kim Van Oncen genieten nu even van een welverdiende vakantie.

Peter Van de Veire en Kim Van Oncen zijn erg tevreden over hun eerste half jaar bij Radio2. Niet alleen hebben ze genoten van hun werk, ook klikt het uitstekend tussen hen. 

Zo vertelt Kim aan Story dat Peter haar regelmatig belt om te vragen hoe het met haar gaat. Ook ging ze met haar gezin al bij Peter eten, en komt hij binnenkort met zijn gezin bij haar eten.

Ook wat hun werkomgeving betreft, komen ze goed overeen. Zo kan Peter er absoluut niet tegen als er afval en kruimels in de studio liggen. "Hij maakte meteen duidelijk dat we niet in de studio zouden eten", vertelt Kim aan Story. "Ik had echt niet van hem verwacht dat hij zo netjes was."

De studio schoon houden is voor haar echter geen probleem: zelf heeft ze ook een soort "kuisobsessie". "Uiteindelijk blijkt ze tien keer erger dan ik!", klinkt het bij Peter.

Meer nieuws

Meer nieuws

.