Kim Van Oncen compleet gebroken na zwaar verlies: "Hun auto is gecrasht"
COS
Kim Van Oncen compleet gebroken na zwaar verlies: "Hun auto is gecrasht"
Foto: VTM

Kim Van Oncen kennen we als actrice uit 'Dertigers' en als radiopresentatrice. Ze start straks aan een tweede seizoen van 'Goeiemorgen Morgen!' met Peter Van de Veire.

Kim Van Oncen is niet alleen actrice en radiopresentatrice. Samen met haar broer Tom runt ze in Putte-Kappellen een Delhaizewinkel. Die winkel was ooit van hun grootouders en later van hun ouders. Kim is er vanaf haar vijftiende dan ook ooit begonnen als jobstudent.

Kims vader was een strenge papa, maar ook een strenge baas. Kim moest dan ook niet proberen om onder haar werk uit te kruipen met een smoesje. Dat zou ze naar eigen zeggen destijds ook niet gedurfd hebben.

Amper één keer in al die jaren is Kim niet komen werken. "Ik moest zaterdagochtend vroeg beginnen te werken en daarom ging ik de avond voordien niet mee uit met mijn vrienden. Na een feestje is hun auto gecrasht en mijn beste vriendin is daarbij overleden", vertelt Kim in Story.

"Mijn vakantiejob heeft dus misschien mijn leven gered. Toen ik dat nieuws die zaterdag hoorde, stortte mijn wereld in. Ik heb mijn werk nog wel gedaan, maar de dag nadien ben ik thuisgebleven omdat het verdriet te groot was." Daar hadden haar ouders natuurlijk begrip voor.

Meer nieuws

Meer nieuws

.