Julie Van den Steen maakt comeback op MNM: "Of ik vertrek bij VTM?"
COS
Julie Van den Steen maakt comeback op MNM: "Of ik vertrek bij VTM?"
Foto: VTM

Julie Van den Steen werd in 2014 bekend als de sidekick van Peter Van de Veire op MNM. Vijf jaar lang was Julie te horen op de radiozender.

In 2019 ging Julie Van den Steen aan de slag voor televisie. Ze tekende een contract bij VTM en was er de afgelopen jaren in verschillende programma's te zien. Zo presenteerde ze onder meer 'Welkom in de familie' en 'Even Goeie Vrienden' en is ze al drie seizoenen als panellid te zien in het immens populaire 'The Masked Singer'.

Nu heeft Julie groot nieuws. Vanaf 1 september zal de blondine terug naar haar roots gaan en zal ze elke vrijdag tussen 16.00 uur en 19.00 uur te horen zijn op MNM. Het gaat wel maar om een tijdelijke terugkeer; Julie zal drie maanden lang te horen zijn op de radiozender. Toen de zender haar de vraag stelde, dacht ze: 'Waarom niet?'.

Dat Julie opnieuw op MNM gaat presenteren is niet vanzelfsprekend. Ze heeft natuurlijk een contract bij VTM. "Ik heb dat uiteraard op voorhand moeten bespreken", zegt Julie aan Het Laatste Nieuws. "De bazen bij VTM zagen er echter geen probleem in, omdat het om een tijdelijke opdracht van drie maanden gaat."

"Voor alle duidelijkheid: dat ik bij MNM presenteer, betekent niet dat ik definitief terugkeer bij de openbare omroep of dat ik er opnieuw met één voet binnen zou staan." Julie ziet MNM gewoon als een platform waar ze haar ding kan doen. "Ik beschouw dat niet als concurrentie. Ik voel me nog steeds heel goed bij VTM", aldus Julie Van den Steen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Julie Van den Steen (@julievandensteen)

Meer nieuws

Meer nieuws

.