Jonas Van Geel verknoeit het voor alle mannen: “Waarom niet Eddy Planckaert gebeld?”

door: COS
Afbeelding bron: Medialaan

Op Qmusic wordt al enkele weken de cliché-clash gehouden. Vanavond vond een speciale editie plaats.

Vanavond was het de laatste keer dat Sam De Bruyn samen met Vincent Fierens te horen was bij Sam & Vincent. Met een gelijkspel na de clichéclash van vandaag vond Sam het broodnodig om een tiebreak in te lassen.

Niemand minder dan Jonas Van Geel, die Sam en Vincent zouden opbellen in verband met Rode Neuzen Dag, werd opgetrommeld om de eer van de mannen in ‘Mannenweek’ hoog te houden.

“Er hangt toch niet te veel af van die quiz, hè”, vraagt Jonas nog, maar het is wel degelijk een belangrijk moment. “Vraag dat toch niet aan mij zo’n dingen”, klinkt het verontwaardigd. “Waarom heb je niet naar Eddy Planckaert gebeld of zo?”

Historisch moment

Jonas zou voor een historisch moment kunnen hebben gezorgd. Vraag 1 (‘Naar welk diertje moeten mannen mikken in het urinoir?’) en vraag 2 (‘Hoeveel volt zit er op een stopcontact?’) kan hij juist beantwoorden, maar dan gaat hij de mist in.

“Nog heel even erbij zeggen, de rode draad van mijn leven is wel: ‘Ik verkloot het altijd op het einde’”, probeert Jonas nog, maar bij vraag 3 loopt het mis.

‘Wat is bij mannen gemiddeld 19 cm lang?’ beantwoordt hij met het verkeerde (typisch mannelijke) lichaamsdeel. “Ik heb het toch gezegd? Dat is de rode draad van mijn leven …”, aldus Jonas, die baalt als een stekker. Volgende keer beter, mannen.