Iedereen zegt hetzelfde over Luc Appermont na 1000ste aflevering van De zoete Inval
WVDS
Iedereen zegt hetzelfde over Luc Appermont na 1000ste aflevering van De zoete Inval
Foto: VRT

Op zaterdag 29 juni was er de 1000ste uitzending van De zoete inval. En dat kon Radio2 niet zomaar laten passeren.

Het werd een stevig feest met een extra lange aflevering van het legendarische spelprogramma op Radio 2. Een hele generatie groeide op met het programma.

Iconisch panel met Margriet Hermans, Koen Crucke, Jacques Vermeire en Peter Van de Veire in 1000ste De zoete inval

Voor de gelegenheid bracht Luc Appermont een iconisch panel opnieuw samen met Margriet Hermans, Koen Crucke, Jacques Vermeire en Peter Van de Veire. Ann & Daan waren hosts van dienst voor de tv-special.

Goedele Liekens en Herman Verbruggen stelden ook de scherpste en grappigste vragen. Günther Neefs en Bart Peeters zorgden voor de muziek.

En natuurlijk had partner Bart Kaëll een extra verrassing van formaat voor zijn Luc. De luisteraars hadden natuurlijk ook hun felicitaties klaar.

“Prachtig programma, proficiat Luc”, "Proficiat! Fantastisch zoals elke week! Super! Echt genieten!", “Proficiat Luc. Veel fijne herinneringen aan De zoete inval op allerlei locaties”, “Fantastisch doe zo voort Luc!”

Voor deze speciale editie werd een XL-aflevering van drie uur ingeblikt. Deze is te herbekijken via VRT MAX. Ook van ons een dikke proficiat aan Luc Appermont en het hele Radio2 team!

Meer nieuws

Meer nieuws

.