Hartverscheurend! Dorothee Dauwe in diepe rouw: Qmusic-dj verdwijnt even van de radio
COS
Hartverscheurend! Dorothee Dauwe in diepe rouw: Qmusic-dj verdwijnt even van de radio
Foto: DPG Media/Qmusic

Maarten Vancoillie presenteert de ochtendshow van Qmusic deze week zonder z'n partner in crime. Dorothee Dauwe is zopas een dierbare verloren.

Na de krokusvakantie hoorden we Maarten Vancoillie maandag alleen in de Qmusic-ochtendshow. In de show belde Maarten zijn collega en beste vriendin Dorothee Dauwe op voor een woordje uitleg. Het blijkt geen gemakkelijke periode geweest de zijn voor de Q-dj.

"Ik heb al sinds ik heel klein ben een heel goede band met mijn grootouders. Dat zijn een soort van tweede ouders", vertelt Dorothee. Een paar maanden geleden kreeg Dorothees grootmoeder de diagnose kanker, maar er leek hoop. Plots kwam echter slecht nieuws.

"De dokter belde en zei: 'De chemo helpt niet, het is te agressief, we gaan stoppen.' En toen was ik eigenlijk op een dikke week mijn grootmoeder kwijt. Toen is het heel snel gegaan ineens", vertelt Dorothee. Ze is samen met haar grootvader tot het laatste moment bij haar grootmoeder gebleven.

Dorothee krijgt het erg moeilijk. Ze heeft de afgelopen tijd alles op zich genomen, zoals het regelen van de uitvaart op donderdag. "Ik ga deze week nog even tijd nemen voor mij en mijn grootvader", besluit Dorothee. "Even zorgverlof, even zijn mantelzorger zijn." Veel sterkte!

https://www.instagram.com/reel/CpKQJIsLUe2/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.