De kogel is door de kerk: 'Dit wordt de MNM-ochtendshow na vertrek Peter Van de Veire'
COS

Op 1 april presenteerde Peter Van de Veire zijn laatste 'De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow' op MNM. Na de paasvakantie horen we een nieuw ochtendshow-duo.

De ochtendshow van MNM wordt vanaf komende dinsdag gepresenteerd door een nieuw duo: Kawtar Ehlalouch en Robin Keyaert, 'Kawtar & Keyaert'. Samen met nieuwslezer Chaima Saysay en weerman Bram Verbruggen maken ze elke ochtend de MNM-luisteraars goedgezind wakker.

"MNM is dé jongerenzender van Vlaanderen. Voor de ochtendshow kiezen we dan ook resoluut voor jong talent van bij ons. Kawtar is al even een vaste waarde in het ochtendblok. Met Robin aan haar zijde stapt iedereen vanaf nu vrolijk en energiek de dag in", zegt Steven Lemmens, nethoofd MNM.

Kawtar, die al sinds 2019 de ochtendshow presenteerde naast Peter en Wanne Synnave, en Robin, de zoon van Ingeborg, staan te popelen om eraan te beginnen. "We kijken er enorm naar uit om iedere dag op te staan met de MNM-luisteraars. Het mooiste publiek van Vlaanderen! We hebben er alvast zin in!"

Wie we in de Ochtendshow niet meer aan het werk zullen horen, is Wanne Synnave. Hij was er net als Kawtar al enkele jaren bij naast Peter in de ochtend, maar zal tot de zomerstop elke zondag van 16 tot 20 uur te horen zijn. Ook daarna blijven we Wanne horen op MNM.

En Peter Van de Veire? Die lijkt alvast heel tevreden met de keuze van MNM over zijn opvolging. Op Instagram Stories reageert hij met een hartje op het nieuws.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.