Born ontmaskerde Eveline van de naaktbeelden met één simpele vraag: Alle contact verbroken
PMN
Born ontmaskerde Eveline van de naaktbeelden met één simpele vraag: Alle contact verbroken
Foto: Photonews

Eveline is ontmaskerd. Het blijkt om een jongeman te gaan die graag mooie mannenlichamen ziet, zoals hij het zelf zegt. Hij lokte samen met zijn kompaan onder meer Stan Van Samang, Peter Van de Veire en Sean Dhondt in de val.

Volgens ‘Thuis’-producer Hans Roggen wordt er in de eerste week verder gebouwd op twee verhalen die in de seizoensfinale afgerond leken. Volgens Joren is het namelijk zijn schuld dat zijn vader Bill dood is. Om het geheugen op te frissen: Bill was bezweken aan zijn verwondingen door het treinongeval. Ook het verhaal rond de depressieve Paulien, die haar verdriet na de dood van haar ongeboren kind moeilijk kon verwerken, krijgt nog een vervolg. Dokter Ann zal Paulien blijven helpen en op die manier het belang van een vertrouwenspersoon aantonen.

Om het 25ste seizoen te vieren, begint ‘Thuis’ vanaf nu met een nieuwe generiek. In de bijhorende beelden zitten volgens fans twee duidelijke hints. Zo komen Waldek en Thilly knuffelend in beeld, en zij vormen dus al zeker een paar. Kaat, die momenteel nog vrijgezel is, verschijnt aanvankelijk alleen in de generiek. Maar wie goed oplet, ziet bij haar op de achtergrond plots die andere vrijgezel in beeld lopen: Kobe. Volgens fans is dit geen toeval, en is de kans groot dat zij opnieuw een koppel worden. "Een liefde zou wel kunnen, want in de seizoensfinale was er al een vertederende blik tussen de twee te zien in het gemeentehuis bij het huwelijk van Christine en Bob", menen ze.

Meer nieuws

Meer nieuws

.