Beelden van heftige ruzie met vriendin lekken uit: Sean Dhondt en Maithé Rivera reageren
COS

Sean Dhondt heeft nu al anderhalf jaar een relatie met zijn vriendin Maithé Rivera. Het koppel zocht vorige maand de zon op in Turkije. Daar liep het even mis.

Sean Dhondt en Maithé Rivera hebben op vakantie ruzie gekregen met elkaar. Hotelgasten legden de ruzie vast op beeld. Dag Allemaal deelde die beelden op Facebook. Daarop zien we hoe Maithé in het Engels tekeer gaat tegen haar vriend en hem een slag in het gezicht verkoopt.

Maithé verwijt Sean "elke nacht" seks te hebben met andere andere meisjes. Andere hotelgasten moeten het koppel uit elkaar houden. "Zeker zeven keer heeft zij hem een mep in zijn gezicht gegeven, ze was woest", citeert Dag Allemaal een vakantieganger.

Paradise cocktails

Op Instagram reageren Sean en Maithé op het gelekte filmpje en het artikel. "Normaal gezien reageren we hier nooit op, maar omdat we zagen dat ze het weer lekker dramatisch en met de nodige overdreven sensatie publiceerden, willen we er zelf voor 1 keer toch iets over zeggen", schrijft het koppel.

"In juli trokken we naar Turkije voor 10 dagen, zálige vakantie. Eén namiddag kregen we ook even ruzie, zoals elk koppel wel eens voor heeft. En blijkbaar vinden sommigen het dan leuk om stiekem en ongegeneerd te gaan filmen en dat vervolgens met eigen tekst en uitleg door te sturen naar de boekskes?"

"Uiteindelijk een banale discussie, vooral door een paar 'paradise cocktails' te veel. (Want "schat, het is all-in, dus we moeten er álles uit halen heee?!"). Wij zijn ondertussen een goeie maand verder met ons leven en nog steeds heel happy samen. Kom dat gerust ook eens filmen of een artikel over schrijven!"

https://www.instagram.com/p/ChBs90xK36A/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.