Interview Theo Francken schrijft brief aan Gert en James nadat hij op bezoek was in ‘Gert Late Night’: Dit is de reden
WVDS

Theo Francken (N-VA) was onlangs op bezoek in ‘Gert Late Night’. Normaal staat het kopstuk van N-VA niet echt te springen om deel te nemen aan dat soort programma’s, maar het is toch een heel positieve ervaring geworden.

“Ik ben niet altijd zo enthousiast over die talkshows. Ik was eens bij Lieven Van Gils en toen haalde Goedele Liekens een plastieken clitoris boven en toen dacht ik: ‘Oh my god, wat doe ik hier in godsnaam?’. Dat was de eerste keer dat ik dit deed en daarna heb ik de boot toch een paar jaar afgehouden”, vertelt Theo Francken aan onze redactie.

“Gert en James hadden het al enkele keren gevraagd en nu had ik wel toegezegd. Vorig jaar was Ben Weyts een week bij hen te gast en was ik één avond gekomen. Het ging toen over vriendschap in de politiek. Ik vond dat er een toffe sfeer was.”

Francken is blij dat hij in Gert Late Night te gast was. “Het is heel goed meegevallen, ze zijn heel correct geweest. We hebben wel wat leuke dingen gedaan en er kwamen enkele heel interessante onderwerpen aan bod."

"De ervaring was eigenlijk heel positief. Ik heb hen trouwens nog een brief gestuurd om hen te bedanken, in het roze, de kleur van de politieke partij die James gaat oprichten”, lacht de politicus.

Meer nieuws

Meer nieuws

.