Conner Rousseau legde mee de regeringspuzzel, maar hoe ver wil hij het brengen in De Slimste Mens?

door: WVDS
Afbeelding bron: sp.a

Binnenkort neemt sp.a-voorzitter Conner Rousseau deel aan ‘De Slimste Mens’. Dat hij goed is in puzzelen heeft hij ondertussen al bewezen met de regeringsvorming. Hij heeft toch één streefdoel in het bekende spelprogramma: niet sneuvelen bij de eerste deelname.

De deelname bezorgt Rousseau toch een beetje gezonde spanning. “Ik zou graag bezig willen zijn met de voorbereiding van De Slimste Mens, ik heb er al wat stress voor, maar ik heb nog geen tijd gehad. Ik heb al wel een aantal uren gereserveerd in mijn agenda om me wat voor te bereiden”, vertelt Conner Rousseau aan Redactie24.

Streefdoel

“Het probleem is ook dat ik niet goed weet hoe ik ermee van start moet gaan, er zijn zoveel mogelijke onderwerpen. Het is moeilijk om eraan te beginnen, maar ik ben enthousiast. Het is een hele ervaring.”

“Ik zou graag één aflevering zeker willen overleven. Dat vind ik wel belangrijk. Ik ga me proberen te amuseren, het is een ervaring. Ik ga mijn best doen en ik hoop dat ik toch meer dan één keer mee mag terugkomen.”