Video Conner Rousseau blesseerde zich serieus: “Gebeurde na een dronken nacht”
PMN

Conner Rousseau is de voorzitter van SP.A. In zijn studententijd gebeurde er iets dat hij nooit meer zal vergeten.

Karen Damen krijgt niet zomaar een bijrolletje of een tijdelijke verschijning in ‘Familie’, wel een dragende rol in een nieuwe verhaallijn. Ze wordt verpleegster Vanessa Mariën, die een bepalende rol zal gaan spelen in het leven van Alfons, Anna, Albert en Benny. Vanessa zal voor het eerst worden geïntroduceerd in het wooncentrum van Anna, Albert en Alfons.

Vanessa wordt gezien als de dynamische, zorgzame en gezellige verpleegster die door iedereen graag wordt gezien. Maar vooral en in de eerste plaats door Alfons. Vanessa heeft een grote mond, maar een klein hartje. What you see is what you get.

Karen Damen kijkt alvast uit naar haar intrede in ‘Familie’. “Ik hoop en verwacht dat ik in een enorm warme familie ga belanden. Ik ken al heel veel toekomstige collega’s. Ik voel dat ik daar goed ga terechtkomen. Ik vind het best spannend, maar kijk er enorm naar uit. Het is ook leuk dat ik een rol krijg die in het verlengde ligt van wie ik ben. De fijne, lieve, begrijpende, sympathieke verpleegster spelen, dat moet me liggen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.