Bart De Wever viert verjaardag van zijn dochter Liesbet op restaurant: “Maakt het wel bitter”
PMN

Vanaf maandag moet alle horeca in ons land weer voor een maand dicht. Het belet Bart De Wever niet om vanavond nog op restaurant te gaan.

"Mijn moeder is 91 jaar en volgt mijn carriere op de voet. Ze zei dat ik populairder ben dan vroeger. Ik denk bij mezelf soms van ben ik aan het dromen of is dit realiteit?", zegt Willy Sommers in 'Vandaag' op Eén. 

"Vorig jaar werd ik gevraagd voor Pukkelpop. Ik dacht eerst dat het een grap was. Ik ben toe samengekomen met Mauro en Daan. Het was erop of eronder en het was erop. De jonge mensen kennen mijn liedjes van hun ouders of grootouders. Twee minuten voor mijn optreden op Pukkelpop wilde ik zelfs weglopen. Toen kwam de intro van 'Als een Leeuw in een kooi'. Daar stonden 12.000 mensen met bordjes en het ijs was gebroken."

Willy is 67 jaar. "Ik voel mij absoluut geen 67. Ik heb nu een nieuw publiek en een nieuwe band. Dat zijn jonge gasten die mij meesleuren in hun euforie. Ik ben in mijn derde jeugd terechtgekomen. Ik heb in die 48 jaar nog nooit een optreden geannuleerd." 

Meer nieuws

Meer nieuws

.