Sarah Puttemans heeft het lastig: Het wordt haar allemaal wat te veel
LHX
Sarah Puttemans heeft het lastig: Het wordt haar allemaal wat te veel
Foto: instagram @sarahputtemans

In Cannes heeft Sarah Puttemans voor het eerst op de rode loper gestaan. Daar gingen heel wat voorbereidingen aan vooraf.

In de nieuwste aflevering van haar vlog toont Sarah Puttemans alle voorbereidingen voor haar passage op de rode loper in Cannes. Uiteraard heeft ze daarvoor een mooie jurk nodig, maar er zijn nog meer dingen die in orde gebracht moeten worden.

Zo laat ze haar wenkbrauwen doen, krijgt ze een pedicure en rijdt ze helemaal naar Berlaar voor een spraytan. Alsof dat nog niet genoeg is, moet ze terugrijden naar de pedicure omdat ze daar haar vlogcamera is vergeten. "Wat een hectische dag. Ik heb mijn valies nog steeds niet klaargekregen", zegt ze.

"Het is heel veel stress, omdat ik het de afgelopen weken heel druk heb gehad", vertelt ze. "Ik ben de laatste tijd niet heel actief op mijn Instagram, en dat komt gewoon omdat ik de tijd niet meer vind om mij daarop de focussen."

"Er moeten zoveel zaken gebeuren. Ik doe mijn management nu zelf. Ik denk dat heel veel mensen dat onderschatten. Ik heb deze week een zeer moeilijke week gehad, omdat ik al mijn outfits en zo zelf regel. Dat is logisch, want dat is mijn werk. Maar het is soms wel heel veel om allemaal zelf te doen."

Zelfs tijdens haar tripje naar Cannes zal ze de hele tijd druk bezig zijn. "Voor mij is dat puur werkgerelateerd, vrije tijd heb ik daar niet. Ik ben daar continu bezig, zowel met mijn vlog als met mijn gsm."

Naast dat alles probeert ze ook nog steeds om elke week drie keer te gaan sporten. "Ik vind dat superbelangrijk. Dus dat moet ik er ook nog allemaal tussen krijgen", klinkt het. "En daarnet was ik aan het stressen omdat ik outfits had besteld, maar die waren niet echt hoe ik me had voorgesteld. Dus moest ik ook nog langs de naaister. Bon, een heel gedoe."

Meer nieuws

Meer nieuws

.