Plots kritiek op Gert Verhulst van iemand die meewerkt aan ‘Tafel van Gert’: “Is een werkpunt voor hem”
PMN
Plots kritiek op Gert Verhulst van iemand die meewerkt aan ‘Tafel van Gert’: “Is een werkpunt voor hem”
Foto: Play4

Het tweede deel van het seizoen van ‘De Tafel van Gert’ is opnieuw begonnen. Naast Gert Verhulst zijn ook de tafelspringers weer van de partij. Eén van hen is Evi Hanssen.

Evi Hanssen weet wat het is om mee te draaien in een talkshow. Ze schoof jarenlang bij aan tafel in Nederland bij 'De Wereld Draait Door' met Matthijs van Nieuwkerk. In Humo geeft ze haar mening over ‘De Tafel van Gert’.

"Op het vlak van talkshows kan ik dus vergelijken met de top, en ik moet zeggen: de show van Gert zit goed”, is Evi eerlijk. Al heeft ze ook wel kritiek.

"De makers doen echt hun best om vrouwen ouder dan 40 aan de tafel te krijgen, maar het blijft een mannenshow. Toen ik de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen aankaartte, ook op het vlak van verloning, zei hij: 'Allee, Evi, bijna evenveel, dat is toch goed?'"

“Gert heeft natuurlijk jarenlang een talkshow gemaakt met James Cooke. "Zij waren de grumpy old man en de clown: als Gert cynisch reageerde, was er de fantastische James om er vrolijkheid in te brengen.”

“Maar plots zat Gert daar alleen, en in het begin was hij soms nog wat cynisch. Het is een werkpuntje.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.