Ophefmakende onthulling over activiteiten die familie doet in ‘De Verhulstjes’: “Ongetwijfeld zo”
PMN
Ophefmakende onthulling over activiteiten die familie doet in ‘De Verhulstjes’: “Ongetwijfeld zo”

‘De Verhulstjes’ zijn niet meer te stoppen. Elke zondagavond zien we ze aan het werk bij Play4. Ze hebben sinds gisteren ook hun eigen kerstsingle uit.

De kerstsingle is een ideetje van Ellen Callebout. De kerstsingle kreeg de titel ‘Wil je mijn kerstcadeautje zijn?’

Heel veel fans zouden dat maar al te graag willen zijn. We zijn heel benieuwd of we de nieuwe single van ‘De Verhulstjes’ zien opduiken in de Ultratop.

"Op papier valt er veel aan te merken aan 'De Verhulstjes'", schrijft de krant Het Laatst Nieuws. "De dialogen zijn niet van die aard dat het naar een nobelprijs lonkt."

"En toch, wat de familie de charmant maakt bij 700.000 kijkers is dat ze uitblinken in 'beheerst je zwakheden tonen'. Er zijn herkenbare kleine kantjes, maar kleintjes wordt het niet. Als de hond een zwakke blaas heeft wordt er even gesakkerd bij het dweilen, maar even later krijgt hij een aai over zijn bol."

"Ook familiaal zijn er ergernissen: 'Marie moet dat nu echt?' Maar het wordt nooit giftig zoals bij 'The Kardashians’.

De krant doet ook een ophefmakende onthulling. “Ongetwijfeld overleggen ze de verhaallijnen met het productiehuis.”

Zo wordt er verwezen naar het boek waar Ellen met de honden op de cover staat. Volgens hen is dat geen toeval dat Gert vaak terug over begint. “Op den duur begin je al te glimlachen als het nog maar over dat boek gaat.”

Wat het ook is, het kan de pret voor de vele fans niet bederven. Zij kijken er naar uit om elke zondagavond 'De Verhulstjes' te mogen begroeten. "Ideaal om het weekend af te sluiten", klinkt het bij hen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.