Kitty uit 'Big Brother' krijgt zware klap te verwerken
LHX
Kitty uit 'Big Brother' krijgt zware klap te verwerken

Kitty Mager was twee jaar geleden één van de deelnemers aan 'Big Brother'. Ze bleef niet lang in het spel, maar maakte toch een onvergetelijke indruk.

Met haar roze joggingpak staat Kitty Mager nog steeds in het geheugen gegrift van alle 'Big Brother'-kijkers. Hoewel ze als tweede bewoner werd weggestemd, is nog niemand haar vergeten.

Op Instagram houdt ze haar fans nog steeds op de hoogte van waar ze zoal mee bezig is. Zo maakte ze in oktober vorig jaar bekend dat een heel nieuwe job had.

"Een nieuwe baan!", schreef ze. "Om te beginnen weer de schoolbanken in... Spannend. Het is ten slotte al even geleden. Maar hey, ik ga er volledig voor en zet er alles voor aan de kant!"

De baan in kwestie was die van machinist bij de Nederlandse vervoersmaatschappij Arriva. "Maar eerst wel de opleiding volbrengen!", liet ze toen weten aan onze redactie.

(Lees verder onder de post.)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kitty Mager (@kitmager)

Iets meer dan een jaar later komt Kitty met erg triest nieuws. "Een paar weken geleden viel een droom in duigen, de droom om machinist te worden", schrijft ze op Instagram.

Wat de reden precies is, wil ze niet kwijt. "Maar het was heel vervelend!", is alles wat ze erover wil zeggen.

Ze was echter vastbesloten om haar hoofd niet te laten hangen. "Na mijn driedubbele armbreuk en vervolgens de vervlogen droom had ik dat kunnen doen. Sterker nog, een aantal jaren geleden zou ik dat hebben gedaan!"

Na wat zoeken kreeg ze de vraag of ze geen BOA wilde worden. Dat staat voor 'buitengewoon opsporingsambtenaar'. Een BOA onderzoekt of er strafbare feiten zijn gepleegd en mag verdachten aanhouden, processen-verbaal opmaken en boetes uitschrijven.

"Volmondig en enthousiast ja gezegd!", klinkt het. "Inmiddels ben ik medisch en psychologisch gekeurd en aan de opleiding, die flink pittig is, begonnen. Mijn credo: geef nooit op! En je bent nooit te oud om te leren!" Succes, Kitty!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kitty Mager (@kitmager)

Meer nieuws

Meer nieuws

.