Kerstsingle van Verhulstjes zorgt bij hen voor twijfels: “Zak door de grond van schaamte”
PMN
Kerstsingle van Verhulstjes zorgt bij hen voor twijfels: “Zak door de grond van schaamte”

De Verhulstjes hebben donderdag hun eigen kerstsingle uitgebracht. Er is zelfs ook een bijhorende videoclip. Er is al heel wat reactie op dat kerstnummer gekomen.

We hadden het eerlijk gezegd niet verwacht. ‘De Verhulstjes’ willen nu ook scoren in de hitparade en brachten een kerstsingle uit.

Dat kerstnummer zorgt voor heel gemengde reacties. Sommigen vinden het top, anderen een flop.

Er komt wel wat commentaar op de zangkwaliteiten van Viktor Verhulst en Ellen Callebout.

Het was ook Ellen die voorstelde om een kerstsingle te maken. “Met de familie hebben we de voorbije jaren een kerstkaart gemaakt, maar deze keer dacht ik: ‘waarom geen single?’ We hebben tenslotte twee zangers in huis”, licht ze toe in Het Laatste Nieuws.

De kerstsingle is meteen ook het debuut van Ellen bij zangeres. Dat er nog een vervolg gaat komen lijkt weinig waarschijnlijk.

“Ik kan er nog altijd niet naar luisteren”, is Ellen eerlijk. “Echt, ik zak nog steeds door de grond van schaamte van het stemgeluid.”

Jelle Cleymans schreef samen met Gert Verhulst het nummer. Hij gaf Ellen ook zangtips. "En zolang hij erbij was, klonk het ook redelijk goed.”

“Maar eenmaal in de studio werd het wat anders (lacht). Ach, we hebben hard gelachen en een superleuke dag beleefd. Dat is het belangrijkste", is de eindconclusie van Ellen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.