Intimi zwijgt niet meer over Gert Verhulst: “Die opmerkingen raken hem erg”
PMN
Intimi zwijgt niet meer over Gert Verhulst: “Die opmerkingen raken hem erg”
Foto: Play4

Gert Verhulst is niet meer van het scherm weg te slaan. Zes dagen op zeven zien we hem op Play4. Vanavond is er weer een nieuwe aflevering van ‘De Verhulstjes’.

De 55-jarige Gert Verhulst weet als geen ander hoe hij tv-kijkend Vlaanderen kan boeien. Momenteel zien we hem in zowel ‘De Verhulstjes’ als ‘De Tafel van Gert’.

Eric Claeys is ex-baas van VTM en stond ook mee aan de wieg van Plopsland. Hij kent Gert erg goed.

Eric zegt dat Gert niet wakker ligt van kritiek over hem. “Dat is wel anders als het over zijn gezinsleden gaat”, vertelt Eric.

“Vroeger maakte Gert zich wel zorgen om de toekomst van Ellen, Viktor en Marie. Dat nu ook hun carrières gelanceerd zijn, maakt hem erg gelukkig.”

“Marie en Viktor doen allicht dingen die ze zelf nooit voor mogelijk geacht hadden. Dat komt omdat Gert het beste in hen naar boven haalt.”

Geldzorgen hebben ‘De Verhulstjes’ uiteraard niet. Gert heeft genoeg geld om in elk chic sterrenrestaurant te gaan eten.

“Iets wat hij af en toe ook doet”, gaat Eric verder. “Maar toch verkiest hij gewone kost. Je doet hem heel veel plezier met een gebakken eitje. Dat is typisch Gert.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.