Heeft Fleur uit ‘Blind Getrouwd’ nieuwe vriend gevonden? Ze heeft er wat over te vertellen
PMN
Heeft Fleur uit ‘Blind Getrouwd’ nieuwe vriend gevonden? Ze heeft er wat over te vertellen

Het heeft niet mogen zijn voor Alexander en Fleur in ‘Blind Getrouwd’. Ze besloten om te gaan scheiden. Dat betekent dus dat ze beiden weer vrijgezel zijn.

Fleur heeft bij Het Laatste Nieuws een update gegeven over haar liefdesleven. Na het programma kozen ze om als goede vrienden verder te gaan.

We zijn nu vijf maanden later en de situatie is nog steeds hetzelfde. Al het is niet zo dat Fleur haar hoofd laat hangen.

Haar mailbox loopt over met berichten van mannen die maar wat graag met haar een relatie willen beginnen. Fleur beantwoordt voorlopig die berichten niet.

"Mijn hoofd staat momenteel nog niet naar daten of iemand anders", vertelt ze. "Ik ga niet meteen actief op zoek gaan naar een nieuwe partner.”

“Als het op mijn pad komt, zou ik daar zeker voor openstaan. Maar ik ben niet van plan om nu weer Tinder te installeren en weer te gaan swipen. Dat is niet waar ik op dit moment behoefte aan heb", legt Fleur uit.

Fleur wil ook wat op adem komen na haar deelname aan ‘Blind Getrouwd’. Op dit moment staat ze niet open voor een nieuwe liefde in haar leven.

De fans van ‘Blind Getrouwd’ blijven het ongetwijfeld op de voet volgen. Hopelijk vindt ze in de toekomst wel het geluk bij een speciaal iemand.

Meer nieuws

Meer nieuws

.