Gert Verhulst verklapt nu al iets over het nieuwe seizoen van 'De Verhulstjes'
LHX
Gert Verhulst verklapt nu al iets over het nieuwe seizoen van 'De Verhulstjes'
Foto: Play4

Deze zomer is het tv-aanbod eerder magertjes, maar gelukkig kunnen we uitkijken naar heel wat goede programma's in het najaar. Eén daarvan is 'De Verhulstjes'.

Dat er een zesde seizoen komt van 'De Verhulstjes', maakte Gert Verhulst enkele maanden geleden al bekend. Op de uitzendingen is het echter nog een tijdje wachten.

Toch licht hij in een gesprek met Het Laatste Nieuws al een tipje van de sluier op. "Zoals de kijkers van ons gewoon zijn, krijgen ze het leven zoals het is te zien", belooft hij.

Zo gaat het hele gezin naar de première van 'De 3 biggetjes', waar dochter Marie Verhulst in meespeelt, en naar de plechtigheid rond Gerts ereburgerschap in Koksijde. Het hoogtepunt is volgens Gert echter Viktors verjaardagsfeest.

"Op zijn 16de verjaardag hielden we op m'n boot een cowboyfeestje waar de drank rijkelijk vloeide. Dat hebben we nu volledig overgedaan. Memorabel."

Eerder verklapte Viktor Verhulst al dat zijn vriendin Sarah Puttemans voor het eerst zou opduiken in het nieuwe seizoen. "Ze passeert inderdaad enkele keren, al zeker in aflevering één, maar het zijn niet de grootse scènes of zo", klinkt het bij Gert.

Meer nieuws

Meer nieuws

.