Feest ten huize Vermeire: dit is het feestvarken van de dag
ASX
Feest ten huize Vermeire: dit is het feestvarken van de dag
Foto: VTM

De familie Vermeire bouwt vandaag een feestje. Niemand minder dan de pater familias zelf is vandaag jarig. Jacques Vermeire mag 73 kaarsjes uitblazen.

Dat de acteur de kaap van 70 voorbij is, is er nog lang niet aan te zien. Jacques duikt geregeld op in TikTok-filmpjes van dochter Julie Vermeire, waarin hij het beste van zichzelf geeft.

Ook dit weekend postte Julie een filmpje, waarin een dansende Jacques te zien is. “Nu al even opwarmen”, schrijft Julie. “Daarvan moet hij nadien toch even bekomen, denk ik”, reageert radiopresentator Raf Van Brussel.

Wie ook nog even moet bekomen, is dochter Julie zelf. De blonde influencer sukkelt met haar achillespees. “Ik stond klaar om te gaan lopen, maar achillespees laat het nog niet toe. Al een week last nu”, liet Julie gisteren weten.

Ondanks de fysieke ongemakken zijn we er heilig van overtuigd dat de Vermeires er vandaag een leuk feestje van zullen maken. Ook onze redactie wenst Jacques een hele fijne 73e verjaardag. Geef er een lap op, maar laat de infra-fra-fra-structeer heel he, Jacques!

Meer nieuws

Meer nieuws

.