De echte reden waarom Seppe en Niels zo veeleisend zijn voor maker van ‘Blind Gekocht’
WVDS
De echte reden waarom Seppe en Niels zo veeleisend zijn voor maker van ‘Blind Gekocht’
Foto: Play 4

Momenteel loopt op Play4 het nieuwe seizoen van Blind Gekocht. De experten moeten telkens vlieg- en stuntwerk uithalen om de kandidaten hun droomhuis te geven.

En dat is niet anders voor het West-Vlaamse koppel Seppe en Niels. Zij plaatsen de talenten van Kinga en Christophe wel heel hard op de proef. Hun eisen zijn best zeer hoog te noemen. Zo probeerden ze een theaterzaal uit de brand te slepen, maar daar stelde Kingo toch wel onmiddellijk haar veto tegen. 

“Het is voor hen precies Disneyland, maar ik wil wel mijn beloften waar kunnen maken”, verduidelijkte Kingo achteraf. De mannen stellen duidelijk heel hoge verwachtingen voor hun eerste eigen woning. En daar hebben ze meerdere redenen voor.

“We wonen momenteel nog bij mijn grootmoeder, maar als zij sterft, waarvan ik uiteraard hoop dat het nog lang niet gebeurt, staan wij op straat”, vertelt Seppe aan Het Laatste Nieuws. 

Waarom hun droomhuis drie slaapkamers moet tellen, daarvoor heeft het jonge koppel ook een goede reden. “En een tweede factor is het feit dat we graag kindjes willen.” 

Niels en Seppe willen via een draagmoeder of adoptie kinderen opvoeden in de toekomst. Dat proces kan jaren duren en tegen die tijd willen ze al een fijn huis hebben om dat toekomstig geweld een leuke thuis te geven.

Meer nieuws

Meer nieuws

.