'Big Brother'-winnaar Glenn deelt groot nieuws: Einde van een tijdperk
LHX
'Big Brother'-winnaar Glenn deelt groot nieuws: Einde van een tijdperk
Foto: Play4

Na zo'n drie maanden in het huis was het de Vlaming Glenn die 'Big Brother' verliet met de prijzenpot. 2024 is voor hem op zijn minst gezegd al een bijzonder jaar geweest

Op enkele maanden schopte Glenn Van Himst het tot 'Big Brother'-winnaar en werd hij plots een bekend gezicht. Ook op professioneel vlak staan er grote veranderingen voor de deur.

"Samen met mijn partner Rebecca werkte ik jarenlang met de nacht bij Volvo, waar ik bandwerk deed. Maar niet lang meer", kondigt hij aan op zijn sociale media.

Dertien jaar lang heeft hij met plezier bij Volvo gewerkt. "Maar deze week heb ik mijn C4 getekend. Op 1 juli stop ik definitief op Volvo."

De reden van zijn vertrek? "Ik zoek nieuwe uitdagingen in mijn leven en die uitdaging kon ik niet meer bij Volvo vinden. Er zijn al nieuwe plannen, daarover vernemen jullie binnenkort meer", klinkt het. 

Zijn trouwe fans kunnen echter al raden wat voor plannen hij heeft. Niet zo lang geleden schreef hij op Instagram namelijk dat hij altijd al iets heeft willen doen met personal training. Wordt vervolgd...

Meer nieuws

Meer nieuws

.