Belangrijke informatie over de liveshow van 'Big Brother'
LHX
Belangrijke informatie over de liveshow van 'Big Brother'
Foto: Play4

De grootste fans van 'Big Brother' kijken natuurlijk 24/7 naar de livestream op GoPlay. Wie dat te veel vindt, kan uiteraard ook gewoon elke zaterdag naar de liveshow kijken.

Elke weekdag wordt er een aflevering van 'Big Brother' uitgezonden op Play4 om 22.15 uur en op GoPlay om 20.30 uur. Elke zaterdag om 20 uur is er de liveshow, waarin we telkens afscheid nemen van een bewoner.

Volgende week zaterdag is er echter iets bijzonders aan de hand. VRT 1, VTM en Play4 zenden immers allemaal de show van de Kastaars uit, de Vlaamse televisieprijzen.

Wie al vreest dat de 'Big Brother'-liveshow in het gedrang komt, kan gelukkig op beide oren slapen. Er is een oplossing voor gevonden: de show wordt eenmalig op Play5 uitgezonden.

Vandaag vindt trouwens de eerste liveshow van het seizoen plaats. De genomineerden zijn Tom, Sonja en Ashley. Uit de reacties op sociale media af te leiden, ziet het ernaar uit dat het die laatste is die als eerste het programma moet verlaten.

Na de exit zullen de bewoners verrast worden met een ingrijpende plottwist. Basiri heeft immers de opdracht gekregen om alle duo's door elkaar te schudden. Dat belooft...

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Big Brother 2024 (@bigbrothernlbe)

Meer nieuws

Meer nieuws

.