Zo jammer! Metejoor krijgt wel heel slecht nieuws te horen
COS
Zo jammer! Metejoor krijgt wel heel slecht nieuws te horen
Foto: GoPlay

Play4 heeft een grote knoop doorgehakt. Het populaire 'Dancing With The Stars' zal geen vervolg krijgen. Alleszins niet dit jaar.

Na overwinningen van James Cooke, Julie Vermeire en het meest recent Nina Derwael, wordt er voorlopig geen vervolg gegeven aan 'Dancing With The Stars'. Play4 heeft besloten om alleszins dit jaar geen nieuw seizoen te maken. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

De beslissing komt er onder meer door 'The Greatest Dancer' op Eén. "Na het fantastische derde seizoen willen we de lat even hoog leggen. En met al het huidige dansgeweld op tv lijkt die markt net even verzadigd dit jaar. Je wil de kijker niet onbeperkt overladen", zegt programmadirecteur Annick Bongers.

De zender voert het programma niet definitief af. In 2024 zou er wel een vierde seizoen kunnen komen. "'Dancing With The Stars' on hold zetten was zeker geen negatieve beslissing, maar de keuze om een sterk eigen parcours te rijden", laat de programmadirecteur nog weten aan Het Laatste Nieuws.

De beslissing van Play4 is natuurlijk jammer voor de fans, maar ook voor enkele bekende gezichten. Maksim Stojanac moest vorig jaar afhaken, nadat hij voor het programma een blessure had opgelopen. Hij gaf destijds aan nog steeds zijn kans te willen wagen.

Ook Metejoor moest vroegtijdig afzwaaien. Joris liep tijdens de repetities een blessure op en kon niet verder dansen. Maksim en Metejoor moeten zeker tot 2024 wachten om eventueel (opnieuw) hun kans te wagen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.