Big Brother Zij gaan de uitdaging aan: 'Dit zijn de gloednieuwe bewoners van 'Big Brother''
COS
Zij gaan de uitdaging aan: 'Dit zijn de gloednieuwe bewoners van 'Big Brother''
Foto: Play4

Vanaf maandag 9 januari is het zover: dan nemen er opnieuw enkele onbekende Vlamingen en Nederlanders hun intrek in het inmiddels wereldberoemde 'Big Brother'-huis. Maak hieronder kennis met de gloednieuwe bewoners.

Van links naar rechts:

Charlotte (27, Middelkerke, BE) heeft vijf jaar als nanny van Hollywoodsterren gewerkt. Momenteel werkt ze als privéleerkracht bij high profile families. Chayron (33, Waddinxveen, NL) heeft een gezin met drie kinderen. Ze zijn gedupeerden in de toeslagenaffaire. Hij is een sfeermaker.

Chelsea (22, Dronten, NL) voelt zich de moeder van haar vriendengroep. Ze heeft recent haar leven omgegooid. Het experiment komt dus op een juist moment. Danny (28, Vinkeveen, NL) is een fanatieke sporter, met onder meer rugby in Australië. Hij is nu actief als crossfitspecialist en personal trainer.

Bart (49, Itegem, BE) is militair en heeft misschien wel vaardigheden die van pas zouden kunnen komen. Zijn grote hobby is motorrijden. Judy (34, Burcht, BE) woont samen met haar vriend en hun zoon. Momenteel schoonheidsspecialiste, competitief

Jason (20, Beverwijk, NL) komt voor één doel: winnen. Het spelelement is voor hem belangrijker dan gezelligheid in het huis. Rob (66, Leierdorp, NL) is sinds kort gepensioneerd en heeft zin in iets avontuurlijks. Hij is fan van het programma en zou het tof vinden als er eens een 60+'er de finale haalt.

Michelangelo (21, Genk, BE) heeft Siciliaanse roots en werkt in de bandencentrale van zijn vader. Hij heeft al mogen proeven van het leven als formule 3-coureur. Lindsey (32, Sittard, NL) vindt dat de beste tactiek jezelf zijn is. Ze heeft een passie voor muziek en kan voor een muzikale noot zorgen in het huis.

Ali (35, Lommel, BE) is docent Nederlands voor mensen met een taalachterstand. Hij is een optimist die op zoek is naar het positieve in het leven. Opvallend: we maakten kennis met vijf Belgen en zes Nederlanders. Mogen we na enkele dagen al één extra Belg verwachten?

Meer nieuws

Meer nieuws

.