Viktor Verhulst roept zijn vriendin Sarah Puttemans tot de orde: "Dit is er echt wel over"
COS
Viktor Verhulst roept zijn vriendin Sarah Puttemans tot de orde: "Dit is er echt wel over"
Foto: Instagram @sarahputtemans

Viktor Verhulst vertrekt binnenkort voor de opnames van 'Love Island'. Hij spendeert nu dan ook nog zoveel mogelijk tijd met zijn vriendin Sarah Puttemans.

Sarah Puttemans en Viktor Verhulst gingen de afgelopen weken een paar keer naar Saint-Tropez. Vorige week was Ibiza aan de beurt. Sarah had een uitnodiging van een hotel gekregen en besloot er een romantisch tripje van te maken.

Naast gezellige uitjes met z'n tweeën namen ze ook wat tijd om met vrienden door te brengen. Onder meer Anouk Matton en Cilem Tunc waren namelijk ook op het eiland. Samen met de hele groep gingen ze naar club Ushuaïa.

"We hebben er superveel zin in. Ik heb wel effe stress gehad met de keuze van m'n outfit, omdat ik dus een supercool kleedje had van Alexander Wang, maar ik heb de verkeerde onderbroek mee", zegt Sarah in haar YouTube-vlog.

"Je zag dus heel mijn onderbroek door mijn kleed." Ook Viktor vond het maar niks. "Vik zei echt van: 'Kijk, dit is er echt wel een beetje over. Zo kan je echt niet naar daar gaan.'", aldus Sarah die dan maar haar Prada-outfit uit de kast haalde.

Meer nieuws

Meer nieuws

.