Verhulstjes Viktor Verhulst moet bijzonder harde kritiek van vader Gert Verhulst slikken
COS
Viktor Verhulst moet bijzonder harde kritiek van vader Gert Verhulst slikken
Foto: GoPlay

We kunnen weer elke zondag terecht bij Play4 voor nieuwe afleveringen van 'De Verhulstjes'. Het vierde seizoen ging zondag van start in Saint-Tropez.

Na de laatste aflevering van 'De Cooke & Verhulst Show' trokken Gert Verhulst en Ellen Callebout in mei richting Saint-Tropez. Daar kregen ze na enkele weken bezoek van Viktor Verhulst en Marie Verhulst én de cameraploeg van 'De Verhulstjes'.

Aan het zwembad wordt meteen duidelijk dat Viktor zich moet kunnen bezighouden. "Viktor verveelt zichzelf heel snel", zegt Gert. Volgens Ellen moet Viktor continu geëntertaind worden. "Soms is dat vermoeiend", geeft Gert eerlijk toe. 

"Eigenlijk is hij daar op dat gebied niet uitgegroeid", merkt Ellen op. "Eigenlijk moet je zeggen: 'Breng een vriendje mee, zodat je kunt spelen", zegt Gert. Viktor vindt het maar saai om hele dagen aan het zwembad te luieren.

"Ik ben er zeker van dat als je een enquête doet met wie van ons vieren de mensen op reis willen dat ik als winnaar uit de bus kom", verklaart Viktor. "Waarom doe je dat dan eens niet, met de mensen op reis gaan in plaats van met ons? Dat zou voor iedereen eigenlijk een bevrijding zijn", besluit Gert.

Meer nieuws

Meer nieuws

.