Viktor Verhulst krijgt het deksel op de neus: 'De Verhulstjes'-fans hebben slecht nieuws'
COS
Viktor Verhulst krijgt het deksel op de neus: 'De Verhulstjes'-fans hebben slecht nieuws'
Foto: GoPlay

Op Play4 kunnen we het weekend telkens weer afsluiten met een ontspannende aflevering van 'De Verhulstjes'. Na hun vakantie in Saint-Tropez zijn de Verhulstjes sinds vorige week weer in eigen land.

In Saint-Tropez deed Viktor Verhulst een opvallende uitspraak. "Ik ben er zeker van, als je een enquête doet: 'Met wie willen de mensen op reis met ons vier?' Dat ik toch als winnaar uit de bus kom. Je moet jullie hier eens zien zitten. Saai hoor", klonk het.

Play4 heeft die vraag op sociale media gesteld. "Laten we dat eens testen: Met wie van De Verhulstjes zou jij eens op reis willen?", klonk het. Viktor krijgt het deksel op de neus. Hoewel hij vaak genoemd wordt in de reacties, zijn het toch vooral zijn gezinsleden die we het meeste zien passeren.

"Met Viktor, gewoon al om de slappe lach te krijgen", zegt iemand. Al klinkt ook: "Met Viktor zeker niet, zo'n groot klein kind." Maar ook: "Ik zou met Gert en Viktor op vakantie willen! Denk dat ik dan zoveel moet lachen, dat ik met een strakke buik terugkom."

"Met Gert! Niet omwille van zijn Speedo, maar voor zijn droge humor", zegt iemand. "Geef mij maar de humor van Gert", laat nog iemand weten. "Met Gert en zijn bankkaart", lacht een fan. "Gert, dat lijkt me zo'n leuke persoonlijkheid", merkt nog iemand op.

Toch lijken veel fans de dames het leukste reisgezelschap te vinden. "Met Ellen, zo'n toffe madam!", lezen we. "Ellen, echt een topdame, sympathiek en zoveel meer", zegt nog iemand. "Sowieso met Marie! Zonder twijfel." En: "Marie is de liefste!" Veel fans willen echter helemaal niet kiezen: "Met alle vier. Plezier gegarandeerd!"

https://www.instagram.com/p/CnKu0t0riLd/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.