Viktor Verhulst doet bijzonder Studio 100-geheim uit de doeken: "Echt heel nerveus"
COS
Viktor Verhulst doet bijzonder Studio 100-geheim uit de doeken: "Echt heel nerveus"
Foto: GoPlay

Viktor Verhulst kent als zoon van Gert Verhulst het reilen en zeilen van Studio 100. Viktor schrijft intussen zelf de scenario's van 'Samson & Marie'.

Viktor Verhulst was deze week te gast in de podcast 'Achter De Schermen'. Er werd hem gevraagd een geheim uit de doeken te doen. "Het gaat eigenlijk over een unieke kans die ik ooit gekregen heb. In de backstage van het Sportpaleis", begint Viktor zijn verhaal.

Studio 100 brengt elk jaar de Grote Sinterklaasshow in het Sportpaleis met alle figuren. Ooit waren ook Bumba en Bumbalu erbij. "Bumbalu werd vroeger gespeeld door Jan Van Looveren. Da's het eerste geheim dat ik hier drop, want ik ga er nu zo lichtjes over."

"Ik was nog een kleine jongen, ik denk tussen de twaalf en de veertien. Ik was een beetje aan het dollen met Jan in z'n loge en hij zei ineens: 'Je krijgt 10 euro als jij dadelijk als Bumbalu op het podium gaat.' En dus heb ik ooit Bumbalu gespeeld in het Sportpaleis."

Het werd Viktors eerste grote performance. "Ik was echt heel nerveus daarvoor. Ik moest daar dan zwaaien en dat pak was te groot, dus het liep bijna mis", aldus Viktor Verhulst.

Meer nieuws

Meer nieuws

.