Big Brother Verwarring alom in 'Big Brother'-huis: 'Dit zijn de drie genomineerden net voor de finaleweek'
COS
Verwarring alom in 'Big Brother'-huis: 'Dit zijn de drie genomineerden net voor de finaleweek'
Foto: GoPlay

De laatste rechte lijn naar de finale van 'Big Brother' is ingezet. Op zaterdag 1 april weten we wie Jill Goede en Salar Abbasi Abraasi opvolgt als winnaar.

Eerder deze week speelden de 'Big Brother'-bewoners het finalespel van de Secret Room. Charlotte, die als eerste naar de Secret Room mocht gaan, kreeg wellicht de mooiste prijs: een ticket voor de finaleweek.

Donderdagochtend worden de nominaties bekendgemaakt. Opnieuw staan drie bewoners op de nominatielijst. De genomineerden van deze week zijn Lindsey, Danny en Jolien.

Er heerst verwarring bij de bewoners. "Ik denk dat de kijkers hebben besloten", klinkt het. "Dat meen je niet", zegt Charlotte. "Wij moesten maar één iemand nomineren", zeggen de anderen.

'Belangrijke rol bij de nominaties'

Het klopt dat de kijkers hebben mogen beslissen. Fans moesten hun favoriet aanduiden tussen Jolien, Danny, Jason en Bart. De twee bewoners met de minste stemmen zouden genomineerd zijn.

Jolien had in het finalespel 'een belangrijke rol bij de nominaties'. Maar zij heeft naar eigen zeggen niks moeten beslissen. "Ik had gewoon een gesprek met 'Big Brother' in de dagboekkamer."

"Ik ben genomineerd, dan weet ik hoe laat het is", zegt Jolien, die aangedaan is. "Ik heb deze week geen stemmen nodig. Ik ga mijn fans vragen om op jou te stemmen en Jason gaat dat ook doen", probeert Bart haar gerust te stellen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.