Verschrikkelijk wat Jani Kazaltis moet lezen: "Echt waar, ik schrik een beetje"
COS
Verschrikkelijk wat Jani Kazaltis moet lezen: "Echt waar, ik schrik een beetje"
Foto: Play4

Wie in de media komt krijgt het soms hard te verduren. Presentator Jani Kazaltzis kan er jammer genoeg over meepraten.

In het Play4-programma 'Helden van het Internet' gaat Eric Goens langs bij Jani Kazaltzis. De presentator krijgt lelijke reacties over zichzelf te lezen. "Ik weet niet wat ik de mensheid misdaan heb. Zijn er zoveel berichten? Echt waar, ik schrik een beetje", zegt Jani.

"Veel nutella smeren!", is een reactie van een zekere Garry. "Denken die allemaal aan Nutella als je aan gay seks denkt? Dat is de eerste keer dat ik dat hoor. Je zit niet altijd in de stront te roeren, hè", reageert Jani geschrokken.

"Zij hebben recht op privacy en wij mogen er eigenlijk niks over zeggen. Want het is zelfs zo: als iemand iets gemeen over je zegt, dan mag je daar zelfs niet op reageren. Dan moet je je erboven zetten en mag je daar niets op zeggen", merkt Jani op.

"Ik vind wel dat we niet meer moeten zwijgen. En dat je niet meer moet denken: ik ga me erboven zetten, er is kritiek op mij en ik ga niets meer zeggen. Ik vind dat die tijd ook voorbij is. Ik vind zelfs niet dat die sorry moeten zeggen. Daar draait het niet om. Ik heb gewoon zoiets: doe het niet."

https://www.instagram.com/reel/CsildADIzIh/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Meer nieuws

Meer nieuws

.