Verrassing van jewelste! Gert Verhulst pakt uit met verbluffend nieuws voor Viktor Verhulst
COS
Verrassing van jewelste! Gert Verhulst pakt uit met verbluffend nieuws voor Viktor Verhulst
Foto: Play4

Gert Verhulst en James Cooke hebben de handen vol. Momenteel staan ze op de planken voor 'Vergeet Barbara'. Daarnaast werken ze aan een gloednieuw programma.

Gert Verhulst en James Cooke hebben samen het productiehuis 'Dedsit'. Voor Play4 maakten ze onder andere al 'De Tafel van Vier', 'James De Musical' en 'Extreme Make Over'. Nu is er nog een nieuw programma op komst.

Eerder deze maand maakte HLN bekend dat het productiehuis aan een showbizzmagazine werkte. Daardoor zou 'De Tafel van Vier' een halfuurtje opschuiven. Gunstig voor Gert, want zo valt de concurrentie met 'Familie' en 'Thuis' weg voor hem.

Het Laatste Nieuws heeft nu al meer nieuws over het nieuwe programma. Zo lijkt het erop dat het 'Play Café' zal gaan heten. Daarnaast verklaart de krant dat Viktor Verhulst het showbizzmagazine zal presenteren. Ook Celine Van Ouytsel zou meewerken.

Het is niet de eerste keer dat Viktor zou presenteren. Hij deed al ervaring op bij 'Love Island' en 'Temptation Island' op Play5. Een dagelijks magazine zou voor hem wel een grote nieuwe uitdaging worden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.