Verdict van dokter roept verontwaardiging op bij 'Big Brother'-kijkers: "Onverantwoord van de productie"
LHX
Verdict van dokter roept verontwaardiging op bij 'Big Brother'-kijkers: "Onverantwoord van de productie"
Foto: GoPlay

In 'Big Brother' heeft Rob er een zware nacht op zitten. Het gaat niet goed met hem, en daarom moest er vanmorgen een dokter komen.

Na een lange streamlock wordt het duidelijk wat er met Rob staat te gebeuren. Hij moet twee weken rusten en krijgt morfine. 

Heel wat kijkers van 'Big Brother' hadden eigenlijk gehoopt dat hij het programma zou verlaten, maar het lijkt er dus op dat hij nog blijft. Op dat nieuws wordt dan ook verontwaardigd gereageerd op Twitter.

"Nou, Rob mag weer nog een tijd blijven zitten en klagen. Hoeveel weken bijna niks doen gaat hij halen?", vraagt iemand zich af. "Als Rob niet gaat, hoop ik dat de bewoners slim genoeg zijn om hem te nomineren volgende week."

Er zijn ook veel kijkers die zich afvragen of het wel een goed idee is om iemand in het programma te houden die onder de medicatie zit. "Onverantwoorde beslissing van de productie", klinkt het. "Als je ziek bent en onder de medicatie zit hoor je naar huis te gaan." "Het lijkt me niet gezond dat Rob op deze manier in het huis blijft."

"De productie moet zijn verantwoordelijkheid nemen en het spel stilzetten voor Rob. Het is en blijft een spel en hij kan niet deelnemen als hij twee weken rust neemt."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.