Big Brother Vera uit 'Big Brother' moet erg emotionele klap verwerken
COS
Vera uit 'Big Brother' moet erg emotionele klap verwerken
Foto: GoPlay

Vera Dijkstra vormde tijdens en na 'Big Brother' een tijdje een relatie met Dimitri. Een tijdje nadat de relatie met Dimi op de klippen liep, vond ze de liefde bij Sercan, een andere 'Big Brother'-huisgenoot.

Vorige maand leken Vera Dijkstra en Sercan Sevil nog dolgelukkig samen. Ze vierden dat ze een halfjaar samen waren met een eerste vakantie samen naar Egypte. Nu blijkt dat de relatie voorbij is.

"Helaas uit zeer betrouwbare bron vernomen dat de relatie tussen Sercan en Vera gesneuveld is", schrijft Reality FBI. Dat alle intieme foto's van het koppel verdwenen zijn op sociale media, lijkt het nieuws te bevestigen.

"Volgens de bron is er tijdens de vakantie een discussie ontstaan waarbij er een onomkeerbare situatie is ontstaan voor beiden. Eén van de twee liep al langer met het idee om een einde aan de relatie te maken."

"Het ongemakkelijke aan de situatie is dat dit halverwege de vakantie is gebeurd, waardoor ze nog een aantal dagen als 'singles' met elkaar opgescheept zaten", klinkt het. "Ze zijn wel gewoon goed met elkaar, dus er is verder niets geks gebeurd."

Meer nieuws

Meer nieuws

.