Van je vrienden moet je het hebben! James Cooke houdt Gert Verhulst volledig voor de gek
COS
Van je vrienden moet je het hebben! James Cooke houdt Gert Verhulst volledig voor de gek
Foto: GoPlay

James Cooke zetelde woensdag in de jury van 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. Hij vertelde er het ene knotsgekke verhaal na het andere.

Ook over Gert Verhulst deed James Cooke een gênant verhaal uit de doeken. Zo vertelde hij dat hij vorige week met Gert Verhulst naar een darkroom in Oostende geweest is. "We passeerden een gayclub en hij zei tegen mij: 'Ik ben nog nooit naar zoiets geweest.'"

James nam zijn beste vriend meteen mee naar binnen. "En er was daar een darkroom. Dat is voor mannen om een keer hun ding te doen. Maar we waren een beetje dronken. En ik ben met Gert Verhulst in die darkroom geweest. Ik vond dat geweldig. Die was helemaal bouche bée."

Al bij binnenkomst van de club was het voor Gert schrikken dat iedereen in bloot bovenlijf liep. "Dan moet je Gert zijn gezicht zien. Dat is goud waard. Dus die komt daar binnen, helemaal in shock. Die was op slag nuchter." Toen Gert vroeg waar de toiletten waren, nam James hem goed beet. 

James wist waar de toiletten waren, maar stuurde Gert richting de darkroom. "Die ging daar binnen en die bleef even weg. Ik ben die gaan zoeken en die stond daar met die mensen te praten in die darkroom. Die dacht dat die op een rij stonden om naar het toilet te gaan, maar die stonden op een rij voor iets anders."

Meer nieuws

Meer nieuws

.