Twitter ontploft na heftige uitspraak van geliefde 'Big Brother'-bewoner: "Respectloos en racistisch"
LHX
Twitter ontploft na heftige uitspraak van geliefde 'Big Brother'-bewoner: "Respectloos en racistisch"
Foto: GoPlay

In 'Big Brother' wordt er heel wat af gepraat. Gisteren ging het over een wel héél controversieel onderwerp...

Het was Rob die dinsdagavond plots zijn mening uitte over Zwarte Piet. Hij vindt dat de hele discussie nergens op slaat en dat mensen die ertegen protesteren iets beters met hun leven moeten doen. Roetveegpiet is volgens hem onzin.

Het is een riskante uitspraak, en het is dan ook geen verrassing dat er op Twitter massaal veel verontwaardigde reacties op komen. "Dit is echt teleurstellend", klinkt het bij de 'Big Brother'-kijkers. "Rob is een vuile racist!" "Z'n mening is respectloos en racistisch." "Rob is ook weer van m'n lijst af, er blijft niet veel meer over."

Daarnaast zijn er ook heel wat mensen die Rob verdedigen. "Kunnen we met z’n allen alsjeblieft NIET massaal nu Rob cancellen?  Helaas is z’n mening er eentje die veel mensen van zijn generatie delen, dat zit er gewoon te diep in bij hem", klinkt het onder andere. 

"Kunnen we ook even stil staan bij dat Rob 66 jaar is? En dat hij 56 jaar gehoord heeft dat zwarte Piet oké is. En nee, ik praat het niet goed maar voor sommige ouderen duurt het wat langer om het te snappen dat Zwarte Piet racistisch is. Nee, Rob is niet meteen een klootzak. Het kwartje is alleen nog niet gevallen. Geef 'm nog even."

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.