Stemming slaat volledig om in 'Blind Gekocht': "Er wordt niet geluisterd naar ons"

door: COS
Niels en Kaatje in 'Blind Gekocht'
Afbeelding bron: Play4

Er is vanavond goed nieuws voor Kaatje en Niels in 'Blind Gekocht': Bart en Kinga hebben een huis gevonden. De initiële vreugde slaat echter snel om.

Kaatje en Niels kregen vorige week een pijnlijke realitycheck: met hun budget van 310.000 euro lukte het niet om aan al hun eisen te voldoen. Nadat ze hun verwachtingen bijstelden, mag Jani Kazaltzis het koppel donderdag de sleutel van hun nieuwe woning overhandigen.

Kaatje en Niels zijn dolenthousiast, maar bij het zien van de kleine woonruimte en aansluitende keuken slaat de stemming plots helemaal om. "Ik ben duidelijk geweest dat ik al mijn wensen wou schrappen, maar dat ik niet met de GFT door huis wou", zegt Kaatje.

"Dit is alweer de essentie waarom zij nog altijd geen huis hebben", merkt expert Bart op. "Als je je op dat soort dingen laat vastrijden van 'ik moet in dit huis met mijn vuilzak door mijn keuken of gang', dan vind je geen huis."

"Ik denk niet dat we gehoord worden zoals we gehoord willen worden", zegt ook Niels. "We hebben heel onze lijst moeten schrappen na de laatste dag. We hebben een paar eisen laten staan en we zijn moeten terugkrabbelen naar dit. Maar er wordt gewoon niet geluisterd naar wat wij zeggen."