"Soms moet je de dingen durven benoemen": Viktor Verhulst heel scherp voor vader Gert Verhulst
COS
"Soms moet je de dingen durven benoemen": Viktor Verhulst heel scherp voor vader Gert Verhulst
Foto: GoPlay

Tijdens de feestdagen is er dit jaar opnieuw een kerstspecial van 'Bake Off Vlaanderen'. Vier bekende gezichten nemen het tegen elkaar op voor de felbegeerde titel van Beste Kerstbakker van 2022.

Naast Jonas Geirnaert, Petra De Sutter en Serine Ayari is ook Viktor Verhulst van de partij. Voor de eerste opdracht moesten ze chocoladekerstballen maken. Voor de tweede opdracht mogen de BV's zelf kiezen.

Viktor besloot om macarons maken. Hij heeft een skipiste meegebracht. "Dan ga ik eigenlijk het gezin en mezelf hier op de skipiste monteren", legt Viktor uit.

"Ik ben geen mooie skiër. Ik ga overal af, snel, maar niet mooi. Voor stijl moet je bij Ellen zijn. Die skiet heel mooi. Marie... Die heeft altijd zeer", vertelt Viktor over zijn gezin.

"En papa? Dat is vergane glorie op de skipiste", klinkt het scherp. "Soms moet je de dingen durven benoemen. Hij wordt volgende maand 55. Het gaat allemaal niet meer zo vlot als in de twintiger jaren, hè."

Wanneer Viktor wat later de macarons decoreert, klinkt het opnieuw scherp: "Ons vader gaan we niet zwaar laten lachen. Een beetje een uitgedunde haarlijn. Voilà, da's Gert."

Meer nieuws

Meer nieuws

.