Sarah Puttemans ziet probleem opduiken in haar relatie met Viktor Verhulst: “Zo kan het niet meer verder”
PMN
Sarah Puttemans ziet probleem opduiken in haar relatie met Viktor Verhulst: “Zo kan het niet meer verder”
Foto: Instagram @sarahputtemans

Sarah Puttemans en Viktor Verhulst vormen al drie jaar lang een koppel. We zagen Sarah nog niet in ‘De Verhulstjes’. Ze ziet wel een probleem opduiken.

Sarah Puttemans (24) en Viktor Verhulst (29) vormen al drie jaar lang een prachtig koppel. Ondanks hun gelukkige relatie, wonen ze nog niet samen. Maar zal daar binnenkort verandering in komen?

Sarah beschrijft hun relatie als "supergoed" en ze zijn dan ook heel gelukkig samen. In een interview met Nina zei ze zelfs dat Viktor de man van haar leven is, zonder twijfel. Ze ziet een toekomst met hem en kan zich niet voorstellen dat er nog iemand anders in haar leven zou zijn.
(Lees verder onder de foto)

Ondanks deze sterke gevoelens wonen Sarah en Viktor nog apart. Sarah woont nog thuis, terwijl Viktor in Antwerpen woont. Sarah spendeert veel tijd bij Viktor thuis, maar ze moet ook veel pendelen voor haar werk als content creator.

Gelukkig moet ze regelmatig naar Antwerpen voor fotoshoots, dus kan ze het combineren. “Maar op lange termijn is het voor mij wel niet meer haalbaar zo. Zeker met het verkeer van tegenwoordig", reageert Sarah in de MNM-podcast '22 Minuten Stomme Vragen'.

Daarom heeft Sarah het plan opgevat om binnenkort te verhuizen en dichter bij Viktor te gaan wonen. Ze overweegt om haar eigen plekje te zoeken, maar het is ook mogelijk dat ze samen op zoek gaan naar een nieuwe woning.

Wat de toekomst ook moge brengen, het is duidelijk dat Sarah en Viktor een sterke en liefdevolle relatie hebben en wie weet zullen ze binnenkort eindelijk samenwonen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.