Sarah Puttemans deelt liefdevolle vakantiefoto's met Viktor Verhulst en wil ook wat aan hem kwijt
COS
Sarah Puttemans deelt liefdevolle vakantiefoto's met Viktor Verhulst en wil ook wat aan hem kwijt
Foto: Instagram @sarahputtemans

Sarah Puttemans en Viktor Verhulst genieten samen van vakantie voor Viktor weer aan het werk moet. Viktor zal deze zomer opnieuw 'Love Island' presenteren.

Sarah Puttemans en Viktor Verhulst brachten de afgelopen weken al veel tijd met elkaar door. Zo trok Sarah bij elk vrij moment naar Saint-Tropez om tijd te spenderen met Viktor en haar schoonfamilie.

Nu zijn Sarah en Viktor samen naar Ibiza getrokken. Ze werden er uitgenodigd door Nobu Hotel Ibiza Bay om het te promoten. Die kans konden ze natuurlijk niet laten liggen.

Op Instagram toont Sarah hoe erg ze het er naar hun zin hebben. Ook een kusfoto met Viktor aan het strand kan natuurlijk niet ontbreken. "The best time in Ibiza met de leukste", schrijft Sarah bij de foto's.

Sarah heeft wat goed te maken nadat ze haar vakantie naar de Malediven, zonder Viktor - de "beste ooit" had genoemd. Viktor lijkt het haar meer dan vergeven te hebben. Hij reageert met drie rode hartjes. "Zo lief jullie twee", klinkt het in de reacties. "Chicste koppel van tv", vindt iemand.

https://www.instagram.com/p/Ce4CMJHrxuy/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.