Sanne uit 'De Bachelor' doet heftige onthulling: "Op die leugens heeft Fabrizio zijn keuze gebaseerd"
COS
Sanne uit 'De Bachelor' doet heftige onthulling: "Op die leugens heeft Fabrizio zijn keuze gebaseerd"
Foto: Play4

Fabrizio Tzinaridis ging in 'De Bachelor' op zoek naar een vriendin. Die vond hij uiteindelijk niet in het Play4-programma.

De zoektocht vond voor een groot deel plaats in Griekenland, waar de roots van Fabrizio Tzinaridis liggen. Met de laatste vier dames zette hij het avontuur verder in België en Nederland. De Nederlandse Sanne Sont was een van die dames.

Sanne sprak zich al uit over de giftige sfeer die er onder de dames hing. Eentje in het bijzonder hoeft haar niet meer te bellen. "Vanessa heeft tijdens haar een-op-eendate tegen Fabrizio gezegd dat ik alcoholist ben, wat allesbehalve waar is", zegt Sanne in Grazia Zomerboek.

Sanne geeft toe dat ze weleens een wijntje dronk met de meiden, maar thuis heeft ze daar allesbehalve tijd voor. Ze sport vijf dagen per week en heeft het druk met haar gezin. "Ze zei ook dat ik flessen had gestolen en onder mijn bed had verstopt."

"Toen ik Fabrizio vervolgens ook nog mee op date naar een café nam, is hij dingen op gaan tellen en heeft hij daar zijn keuze op gebaseerd. Ik vond dat heel heftig", aldus Sanne die intussen een erg mooie vriendschappelijke band heeft met Fabrizio.

Meer nieuws

Meer nieuws

.