Rob maakt zich kwaad na nominaties in 'Big Brother': "Ze durven hem niet op de nominatielijst te zetten"
COS
Rob maakt zich kwaad na nominaties in 'Big Brother': "Ze durven hem niet op de nominatielijst te zetten"
Foto: GoPlay

In Battle Week was er deze weeg slecht nieuws voor team Groen in 'Big Brother'. Team Roze kreeg met de hele groep de power of nomination.

Woensdag werd door de leden van team Roze individueel gekozen wie ze zouden nomineren. De genomineerden zijn nu bekend. Zoals 'Big Brother'-fans voelden aankomen, zijn dat Danny, Ilse en Rob geworden.

In de slaapkamer uit Rob zijn frustraties tegenover Michelangelo en Bart. "Ilse snappen we allemaal. Die past hier niet tussen", zegt hij. "Maar ze durven Ali niet op de nominatielijst te zetten. Omdat hij een grappenmaker is", zegt Rob.

"Hij komt met zijn grappen overal doorheen. Het maakt me ook niet uit. Het is een wereldgozer. Maar ik zou hem uitdagen. Als hij zeker is van z'n zaak en de kijkers vinden hem ook leuk, dan blijft hij."

"Ik vind het voor Danny rot. Die jongen maakt pannenkoeken, doet sportlessen, is altijd vrolijk, is een leuke vent. Geef mij eens een reden waarom hij erop moet? Omdat hij een sterke speler is. Wat doet hij nou verkeerd?"

"Ik ben niet bang voor m'n positie. Ik ben ook niet boos. Ik weet nu hoe de regels liggen. En als ik nu ga nomineren? Keihard. Ik ga er alles aan doen, als ik erin blijf, om een spel te winnen", aldus een strijdvaardige Rob.

Meer nieuws

Meer nieuws

.