Big Brother Play4 reageert op massale kritiek van 'Big Brother'-fans: "Duidelijke afspraak met Danny gemaakt"
COS
Play4 reageert op massale kritiek van 'Big Brother'-fans: "Duidelijke afspraak met Danny gemaakt"
Foto: GoPlay

Afgelopen zaterdag was er een grote plottwist in 'Big Brother'. Door het vrijwillige vertrek van Chaira mocht een Nederlandse ex-bewoner terug het huis in. Danny ontving de meeste stemmen van het publiek.

Op sociale media werd er verontwaardigd gereageerd op de terugkeer van een ex-bewoner. Veel kijkers vonden het niet eerlijk en begrepen niets van de beslissing. Play4 bevestigt dat de productie de balans tussen Nederlandse en Vlaamse bewoners wil bewaken.

Play4 benadrukt dat 'Big Brother' bekend staat om verrassende wendingen en dat de terugkeer van Danny een mooi voorbeeld is. "Dat de kijkers meeleven met de bewoners én de onverwachte uitdagingen waarmee ze geconfronteerd worden, zorgt voor betrokkenheid", zegt de zender aan HLN.

De grootste kritiek komt op het feit dat Danny een maand lang in de buitenwereld heeft geleefd en dus heel veel extra informatie heeft. "Er zijn duidelijke afspraken met Danny gemaakt", benadrukt Play4 aan de krant.

"Zo mag hij bijvoorbeeld geen actueel nieuws van buiten het huis met z’n medebewoners delen. Hij mag wel beslissen om kennis die hij over het huis zélf heeft opgedaan, te delen met z’n ‘Big Brother’-collega’s."

Meer nieuws

Meer nieuws

.